Bijbelkring

Het komende seizoen zal er onder leiding van ds. Willem Nijsse een Bijbelkring plaatsvinden.

Voor zover wij weten heeft Jezus zelf geen teksten geschreven. Hij sprak alleen. Maar rondom Jezus waren er allerlei leerlingen die zijn woorden opschreven. Ze noemden het: Evangelie, vreugdeboodschap! Een aantal van die teksten staan dit seizoen centraal in een serie Bijbelkring avonden. Ik neem u graag mee naar de wereld van deze woorden. We gaan op zoek naar de Heer over wie ze spreken. En we voeren het gesprek over de betekenis van deze woorden voor ons eigen leven, vandaag de dag. Weet u van harte welkom in de Diependaal! We beginnen elke avond om 20.00 en zijn uiterlijk 22.00 klaar. Hieronder vindt u het rooster van de avonden:

10 oktober 2019 – 20.00 – @Diependaalsekerk
‘Ik ben de ware wijnstok’ (Johannes 15)

14 november 2019 – 20.00 – @Diependaalsekerk
‘Ik ben de goede herder’ (Johannes 10)

12 december 2019 – 20.00 – @Diependaalsekerk
‘Mijn ziel prijst en looft de Heer’ (Lofzang van Maria, Lukas 1)

30 januari 2020 – 20.00 – @Diependaalsekerk
‘Dit is mijn geliefde zoon’ (De doop van Jezus, Matteüs 3)

AFGELAST **27 februari 2020**
Een van Jezus’ laatste woorden

26 maart 2020 – 20.00 – @Diependaalsekerk
Een van Jezus’ laatste woorden

We ontmoeten elkaar in de achterzaal van de kerk.
Voor meer informatie of om u aan te melden, kunt u terecht bij Han Monsees.