online Bijbelstudie

Fijn dat u mee wilt doen aan de online Bijbelstudiegroep. Deze groep is een initiatief voor in de periode dat we niet bij elkaar kunnen komen vanwege Corona. We spreken wekelijks af op donderdag om 20.00. We nemen de tijd om bij te praten hoe het met ons gaat. Daarna gaan we dieper in op een Bijbeltekst onder leiding van ds. Willem Nijsse.

 

Om mee te doen moet u de volgende stappen zetten:

  • Laat ds. Nijsse per amil of app weten dat u mee wilt doen
  • Donderdag tussen 19:30 en 19:45 uur krijgt u dan een mail van ds. Nijsse met daarin een link

Op een computer
Als u Zoom voor het eerst opent op een computer, dan zal de Zoom-website vragen om een programma te downloaden en installeren. Mocht de download niet starten, klik dan op die website op “download & run Zoom”. Als Zoom is gestart op uw computer, klik dan op “Join with Video” en in het volgende scherm op “Join with Computer Audio”.

Op een tablet of smartphone
Als u Zoom voor het eerst opent op uw tablet of smartphone, dan vraagt de website om eerst de app Zoom Cloud meetings te installeren. Als dat gelukt is, start u de Zoom-app en kunt u inloggen op de viering (meeting) met het volgende ID: 849251863. Mocht het niet lukken, probeer dan eerst de app te installeren en open dan weer de link.