A Taste of Christmas.

A Taste of Christmas 2019

Houd jij van gezelligheid en vind je het leuk om alvast een voorproefje te krijgen van Kerst? Kom dan op zaterdag 7 december tussen 16:00 en 20:00 uur naar indoor-Kerstmarkt “A Taste of Christmas” in de Diependaalse kerk in Hilversum (Diependaalselaan 138)

Bij de kraampjes is er van alles te krijgen en doen. Je kunt er iets lekkers eten, je eigen kerstversieringen maken, en meer. Tussendoor kun je op het terras gaan zitten bij de grote kerstboom. Hier krijg je een drankje aangeboden en kun je even bijpraten.

Daarna kun je plaatsnemen in het theater, waar van alles te zien en horen is: het Kerstverhaal, muziek, een quiz, en nog meer. Voor de kinderen is er een knutselhoek en een mini-escaperoom.

Alles is gratis, de kerk trakteert.

Voor meer informatie:
Maurice de Jong