Aanstekelijk licht – kerstverhaal door Hilversum Zuid

Ook dit jaar zal er een kerstwandeling zijn door de straten van Hilversum Zuid. Een groep enthousiaste locaties en vrijwilligers is na de zomer gestart met de voorbereidingen.

Zullen we opnieuw met ongeveer 350 mensen kunnen wandelen door de wijk? Op zondag 19 december 2021 hopen we – na een coronacheck – veel dorpsgenoten het kerstverhaal door Hilversum Zuid te kunnen laten beleven. Starten kan bij De Verbinding / Het Kompas aan de van Ghentlaan 47 tussen 17.00-19.00 uur. Loop jij mee of ga je liever aan de slag achter de schermen als verkeerregelaar, coronacheck scanner of reiziger/herder/zanger onderweg? We organiseren de wandeling in goede afstemming met de gemeente Hilversum. Mochten de coronamaatregelen een wandeling op één dag niet toelaten dan zullen we – net als vorig jaar – zorgen voor een wandelspeurtocht door de wijk. Een kerstwandeling die je op je eigen tijd gedurende een aantal weken lopen kunt. Heb je vragen, wil je meedoen om de wandeling ook dit jaar mogelijk te maken? Laat het ons weten!

Hartelijke groet namens ons allemaal,

Els Verkerk (Netwerk Zuid-Bethlehemkerk), Marlies Graveland en Mathilde de Oude (coördinatie in de Bethlehemkerk), Annelene Ammerlaan (Heikracht) en Anita Planje (coördinatie netwerk Zuid, kerstverhaal@bethlehemkerk.nl)