Voor Vitamine G website klik hier

Seizoen 2020-2021.

Agenda 2020 – 2021

Diependaalse kerk en Vitamine G

Er starten allerlei gemeente-initiatieven waaraan je kunt meedoen. En ze staan niet alleen open voor gemeenteleden van de Diependaalse kerk en Vitamine G, maar ook voor mensen van buiten onze geloofsgemeenschap. Wat dacht je van de volgende cursussen en activiteiten?

Jaarthema 2020-2021

Het komende seizoen gaan we met de hele PGH aan de slag met dit thema: Schepping. Rond dit jaarthema zijn er onder andere twee prekenseries, een leerhuis en een Bijbelcafé georganiseerd. Ook andere activiteiten zullen gaan aansluiten bij het thema.

Meer informatie
https://www.diependaalsekerk.nl/jaarthema-2020-2021-schepping/

Bijbelkring

De Bijbel is de bron van ons geloof. Al duizenden jaren putten mensen geloof, hoop en liefde uit die bron. Ook wij, mensen van de 21e eeuw in Hilversum, verdiepen ons in dit oude boek. We leren bij de Bijbelkring meer over de Bijbel. Ds. Willem Nijsse geeft uitleg bij de achtergronden en oorspronkelijke bedoelingen van deze oude teksten. Ook gaan we met elkaar in gesprek over de betekenis van de tekst voor ons eigen leven vandaag.

Locatie
in de achterzaal van de kerk

Tijd
Elke laatste donderdagavond van de maand van 20:00 tot 21:30 uur

Meer informatie:
https://www.diependaalsekerk.nl/bijbelkring/

Gebedsgroep

Elke donderdagavond ná een Vitamine G-dienst komt een groepje mensen bij elkaar om samen te bidden voor de Diependaalse kerk en Vitamine G, de kerken en inwoners van Hilversum, voor mensen persoonlijk, voor de wereld waarin wij leven. Ook jij kunt meebidden, wees welkom! Een gebedsverzoek indienen kan ook. Mail dat naar gebedskring@diependaalsekerk.nl of gebedskring@vitamineG.net. E-mails worden vertrouwelijk behandeld.

Locatie
wisselend in de kerk of bij iemand thuis

Tijd
Donderdag ná de tweede en vierde zondag van de maand van 21.15 uur tot 22.00 uur

Info en aanmelden
Neem contact op met Helene of Rianne via: gebedskring@diependaalsekerk.nl

Gemeente Groei Groepen

Geloven speelt zich zeker niet alleen af op zondag. Doordeweeks komen mensen die deel zijn van onze geloofsgemeenschap, tweewekelijks, bij elkaar in een Groei Groep.

Locatie
Wisselend, meestal bij iemand thuis

Tijd
Wisselend, meestal van 19:30 tot 21:30 uur

Meer informatie
https://www.diependaalsekerk.nl/activiteiten/gemeente-groei-groep/

Terug naar boven