Kerkdienst 10:00 uur – dienst ook online te volgen

• Voorganger: Ds. Willem Nijsse
  • Organist: Jaap Haarman
  • Bijzonder: Viering Heilig Avondmaal

Er zijn veel aanpassingen in het gebruik van de kerkzaal, op deze pagina vindt u daar alle informatie over.

Deze zondag willen we het Heilig Avondmaal vieren in de kerk. Vanwege de huidige maatregelen zullen we dat op een iets andere manier vieren dan normaal. Dominee Nijsse zal voor de dienst bij de vooringang van de kerk staan en daar zal hij kleine zakjes met het brood voor het Avondmaal aan ons uitdelen. U kunt dat dan meenemen naar uw zitplaats en het daar bewaren tot we het Avondmaal gaan vieren. We zullen in de dienst het Avondmaal op de gebruikelijke manier vieren. We hoeven nu alleen in de dienst niet naar voren te komen om het brood te ontvangen, maar we kunnen het met elkaar tegelijk eten op onze plaats. De wijn kunnen we helaas niet op deze manier uitdelen. Dominee Nijsse zal de wijn in de dienst inschenken en bij het eten van het brood zal hij ook van de wijn drinken in plaats van ons allemaal. Ook thuis kunt u het avondmaal meevieren door brood en wijn klaar te zetten en dit te eten en drinken op hetzelfde moment als in de kerk.