Levende Adventskalender 2020 | middag

Net als vorig jaar, organiseert de Bethlehemkerk in de maand december een Levende Adventskalender. Opnieuw is er een lichtsnoer van adressen door heel Hilversum en Nieuw Loosdrecht waar u in een ontspannen sfeer anderen kunt ontmoeten. In de vaak donkere decembermaand willen we op deze manier voor elkaar een lichtpuntje zijn.

Tussen 30 november en 24 december openen 23 deelnemende locaties op wisselende tijden hun deuren voor u. Er is dus altijd wel een adres bij u in de buurt waar u kunt aansluiten. We letten daarbij goed op uw veiligheid. Deelname is gratis, u mag zo vaak aansluiten als u wilt en u hoeft zich vooraf niet aan te melden.

We kijken uit naar uw komst en hopen op veel warme ontmoetingen!

Klik hier voor een lijst van deelnemende organisaties. Kijk voor uw komst op de website voor het laatste nieuws over de openstellingen en de coronamaatregelen.

locaties op tijdstip 14:30 tot 16:30 uur

30 november:  Silo