Kinderconcert ‘De Gelaarsde Kat’ in de Regenboogkerk

Op 2 februari 2021 bestond de Regenboogkerk 20 jaar, maar toen kon dat door corona niet gevierd worden. Nu er weer meer mogelijk, willen we hier op zaterdagmiddag 23 oktober met heel veel kinderen op feestelijke wijze aandacht aan geven. Dat doen we met het kinderconcert ‘De Gelaarsde Kat’ uitgevoerd door Toonkunst Bussum.

Ook ouders en grootouders zijn van harte uitgenodigd, want wat is er nu gezelliger dan zo’n familieconcert?

We starten om 15.30 uur. Allereerst worden alle instrumenten uit het orkest voorgesteld. Het concert wordt geïllustreerd met mooie plaatjes uit het verhaal dat tijdens de muziek door Louise Römer wordt verteld. Na afloop van het concert mogen de kinderen de instrumenten zelf uitproberen. De middag duurt tot ongeveer 17.30 uur.

Kinderen uit de PgH-wijkgemeenten en uit de buurt van de Regenboogkerk zijn met hun vriendjes, vriendinnetjes, ouders en grootouders welkom. De toegang is gratis!

We willen wel graag weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen, daarom is vooraf aanmelden gewenst. Van dinsdag 12 tot vrijdag 21 oktober staat het Eventix-systeem op de website van de Regenboogkerk hiervoor open. Je komt toch ook?