Wijkbericht 12-9-2022

Bij de diensten
18 september: In deze dienst gaat ds. W. ten Voorde uit Nunspeet voor. Organist: Louis van Oosterom.

25 september:  Deze dienst zal worden geleid door ds. W. Nijsse. Muzikale medewerking: Berend de Wit, orgel; Henk Liberia, trompet.

2 oktober: Ds. P. Nagel uit Loenen aan de Vecht leidt deze dienst. Organist: Jaap Haarman.

9 oktober: De voorganger in deze dienst is dr. J.A. van den Berg uit Amersfoort. Organist: Rob van Roon.

Bijbelkring
Op 13 oktober is er weer Bijbelkring. Van harte welkom! We beginnen om 20.00 uur in de achterzaal van de kerk en gaan met elkaar een Bijbelgedeelte lezen.

Faith & Friendship
Op 25 september start er weer een nieuw seizoen van Faith & Friendship, de 20+ groep van de Diependaal en Vitamine G. We starten het seizoen met een gezellige avond op de Eemlandhoeve in Bunschoten – Spakenburg. Het begint om 18.00 uur en we gaan daar met elkaar eten en een aantal activiteiten doen. Als je aan wilt haken, app, mail of bel even naar ds. Willem Nijsse of naar Kaj ten Voorde.

Permanente Educatie
Ds. Willem Nijsse is 20 en 21 september afwezig in verband met permanente educatie. Hij werkt daarom donderdag 22 september niet. Op 11 oktober is hij ook afwezig in het kader van dezelfde cursus.

Diependaal zingt
Na de geslaagde zangavond, die voor de zomervakantie plaatsvond, beginnen we het nieuwe seizoen met een nieuwe serie onder het motto “Diependaal zingt”. We starten op vrijdagavond 23 september om 19.30 uur. Door aanwezigen van de vorige avond zijn diverse verzoeknummers ingediend. Aan de hand van deze verzoeken is een mooi programma samengesteld. Het belooft hierdoor weer een bijzondere avond te worden. Wat is er mooier dan tot lof van God te mogen zingen. Ook deze keer zullen formuliertjes worden verstrekt waarop u uw wensen voor de volgende zangavond kunt invullen. Verzoeknummers kunnen ook per e-mail worden ingediend (zang@diependaalsekerk.nl). De daarop volgende zangavond is gepland op vrijdagavond 18 november. Houdt u van zingen, kom dan naar “Diependaal zingt”. U bent van harte welkom.