Wijkbericht 20-11-2022

Bij de diensten  

20 november: Deze zondag is de laatste zondag van het kerkelijk jaar. We vieren dan de eeuwigheidszondag, waarop we de gemeenteleden gedenken die in het afgelopen jaar zijn overleden. We geven ook aandacht aan de rouw in ons persoonlijk leven en de mensen die we missen. We zoeken troost en vinden hoop in het Evangelie. De voorganger van deze zondag is ds. W. Nijsse. Organist: Rob van Roon.

27 november: De voorganger in deze dienst is ds. W. Bos uit Amersfoort. Muzikale medewerking: Louis van Oosterom, orgel; Johan van Loenen, trompet; het Muziekteam.

4 december: Deze zondag is het tweede advent. We komen bij elkaar en leven toe naar het kerstfeest. Voorganger in deze dienst is ds. W. Nijsse. Muzikale medewerking: Jaap Haarman, orgel; Henk Liberia, trompet.

11 december: In deze dienst gaat ds. D.M. van der Wel uit Langbroek voor. Organist: Berend de Wit.

Bijbelkring

De volgende Bijbelkring is op donderdag 8 december. We komen bij elkaar in de kerk om 20.00 uur. Op deze avond is het thema natuurlijk: Advent. Rond 21.30 uur ronden we weer af. Iedereen van harte welkom!

Ds. Willem Nijsse

A Taste of Christmas

De afgelopen twee jaren heeft vanwege de corona-pandemie onze jaarlijkse A Taste of Christmas in alternatieve vorm plaatsgevonden.

We zijn blij en dankbaar dat we dit jaar gelukkig wel weer de kerk kunnen openstellen om mensen uit de buurt en heel Hilversum te ontvangen. A Taste of Christmas zal plaatsvinden op zaterdag 10 december. We starten om 16 uur en het duurt tot 20 uur. Er is weer volop lekkers te eten en te drinken. Ook kunt u meedoen in diverse workshops. In de achterzaal kunt u genieten van live-muziek.

Mocht u willen helpen of vragen hebben, dan kunt u terecht bij Marjolein van Oosterom of Maurice de Jong. U kunt hen persoonlijk vragen of via de mail kerst@diependaalsekerk.nl.

Wij hopen op weer een grote opkomst en een gezegende middag en avond!

Annemarie Biebericher