Wijkbericht 4-1-2021

Bij de diensten

17 januari: De dienst zal worden geleid door ds. G.J. Wisgerhof uit Amersfoort. Organist: Rob van Roon.

24 januari: In deze dienst gaat ds. W. Nijsse voor. De dienst staat in het teken van gebed, omdat we deze zondag de week van gebed afronden. Organist: Louis van Oosterom

31 januari: Ds. W. Bos uit Amersfoort zal deze dienst leiden. Organist: Rob van Roon.

7 februari: Ds. W. Nijsse gaat in deze dienst voor. We vieren in deze dienst het Heilig Avondmaal, als de regels het dan toelaten om in de kerk bij elkaar te komen. Organist: Jaap Haarman.

Week van gebed

In de week van 17-24 januari is de jaarlijkse week van gebed. Het is op moment van schrijven nog niet duidelijk hoe die vorm gaat krijgen dit jaar. Kijkt u voor meer actuele informatie op de website van de kerk.

Bijbelkring

Op 28 januari komt de Bijbelkring weer bij elkaar. Als het toegestaan is komen we in de kerkzaal bij elkaar met een groepje. Ook is het mogelijk om online mee te doen via een Zoom-verbinding. We gaan met elkaar in gesprek over een Bijbeltekst. Ds. Nijsse leidt deze kring en iedereen is welkom om mee te doen. Neem voor meer informatie contact op met ds. Willem Nijsse.

Faith & Friendship

Ook de jongerengroep komt ook in het nieuwe jaar weer bij elkaar. We gaan deze maand januari in gesprek over Jezus. Wie is Jezus? En wat was zijn taak? Kijk voor de actuele data voor de tweede helft van het seizoen op de website van de kerk. Als je mee wilt doen: app dan even met ds. Willem Nijsse. Het is een groep voor jongeren tussen 17 en 25 en de groep staat open voor gelovige en niet-gelovige jongeren om in gesprek te gaan over geloof en de Bijbel.

Coronamaatregelen

Kijk voor actuele coronamaatregelen van onze wijkgemeente op de website. De belangrijkste maatregelen worden ook gecommuniceerd tijdens de afkondigingen in de kerkdiensten.
ds. Willem Nijsse

Bedankjes

Graag wil ik, uiteraard ook namens de familie, iedereen bedanken voor de blijken van medeleven die wij mochten ontvangen na het overlijden van Rini Honders – van Maanen. Het heeft ons goed gedaan dat zo velen zich met ons verbonden voelden.
Wim van der Kolk

Zondag 22 november werd het overlijden van mijn zus, Jannie Klaver-den Ouden, herdacht in de Diependaalse kerk. De ontroerende en waardige dienst, geleid door ds. W. Nijsse, heeft ons goed gedaan. Veel dank daarvoor.
Corrie de Jong – den Ouden