Wijkbericht 6-1-2022

Diensten

16 januari: Ds. C. v.d. Berg uit Gouda zal in deze dienst voorgaan. Organist: Rob van Roon.

23 januari: De voorganger in deze dienst is ds. L. Wüllschleger uit Harderwijk. Organist: Louis van Oosterom.

30 januari: In deze dienst gaat ds. W. Nijsse voor. Als we op deze zondag met gemeenteleden bij elkaar mogen komen in de kerk, zullen we ook het Heilig Avondmaal vieren. Organist: Rob van Roon.

6 februari: In deze dienst zal ds. M. van Amerongen uit Terschuur voorgaan. Muzikale medewerking: Jaap Haarman, orgel en Henk Liberia, trompet (als de corona-regels het toelaten).

13 februari: Deze dienst zal worden geleid door ds. L. Smelt uit Voorthuizen. Organist: Rob van Roon.

Terugblik actie A Taste of Christmas
We zijn dankbaar voor de actie A Taste of Christmas en de vele positieve reacties die we ontvingen. Op zaterdagmiddag 11 december waren we aanwezig met een tent aan de Kolhornseweg. Buurtbewoners, voorbijgangers en iedereen die was afgekomen op de publiciteit ontving chocolademelk en een creatief kerstpakketje. Honderden auto’s, fietsers en voetgangers trokken aan ons voorbij. Soms was er even gelegenheid voor een kort praatje. Het weer was goed. In totaal konden we ca. driehonderd pakketjes uitreiken en een veelvoud aan bekers chocolademelk. Op zondag 12 december werden ook nog zo’n honderd pakketjes meegenomen na de Vitamine G-viering, om uit te delen aan vrienden, kennissen en buren. En de laatste honderd pakketjes zijn naar de Dr. H. Bavinckschool gegaan, waar ze in de onderbouw zijn uitgedeeld. Inmiddels hebben we al diverse inzendingen ontvangen van gefotografeerde kerststallen en ingevulde quizzen. We zijn blij dat A Taste of Christmas in deze vorm doorgang kon vinden en we zo een voorproefje konden geven op het feest van de geboorte van Jezus Christus.

Kringen
Als gevolg van de corona-maatregelen is het op moment van schrijven nog niet duidelijk welke kringen door kunnen gaan en op welke manier. Houdt u hiervoor de website van de kerk in de gaten. In de agenda op de website vindt u de meest actuele informatie over de activiteiten in de kerk, of online. Neem voor meer informatie over de Bijbelkring, het ontmoetingspastoraat of jongerengroep Faith & Friendship contact op met ds. Willem Nijsse.

Oliebollen & Appelflappen voor Laleaua!
Wat geweldig! Velen weten ons jaarlijks te vinden en bestellen bij ons hun oliebollen en appelflappen. Waren het er vorig jaar nog 2300 stuks; dit jaar hebben we rond de 3300 stuks verkocht. In de volgende editie van Kerkbrink kunt u lezen welk bedrag we naar Laleaua over hebben kunnen maken. Voor nu willen we iedereen die deze actie tot zo’n succes heeft gemaakt heel erg bedanken. Door het steunen van deze actie kan Laleaua verder werken!

Namens werkgroep Hilversum, Ans en Evert Borgers