Wijkbericht 8-10-2022

Bij de diensten

16 oktober: Ds. G.J. Wisgerhof zal deze dienst leiden.
Muzikale medewerking: Louis van Oosterom, orgel; Johan van Loenen, trompet.

23 oktober: De voorganger in deze dienst is kandidaat G. Achterhuis uit Hattum.
Muzikale medewerking: Rob van Roon, orgel; het Muziekteam.

30 oktober: Voorganger nog niet bekend. Organist: Jaap Haarman.

6 november: In deze dienst gaat ds. M. van Amerongen uit Terschuur voor.
Organist: Rob van Roon.

13 november: Ds. A. Priem uit Ermelo zal deze dienst leiden.
Muzikale medewerking: Berend de Wit, orgel; Henk Liberia, trompet.

Faith & Friendship
De Faith & Friendship groep is weer van start gegaan met een leuke avond op de Eemlandhoeve. We gaan weer een nieuw seizoen met elkaar starten. Wie interesse heeft om aan te haken bij deze 20+ groep kan contact opnemen met ds. Willem Nijsse.

Bijbelkring
10 november is er weer Bijbelkring om 20.00 uur in de kerk. Iedereen van harte welkom om met elkaar een stukje uit de Bijbel te lezen en ons daarin te verdiepen.

Bezoek van stichting Laleaua
Op 23 oktober hoopt Henk Zijl van stichting Laleaua u weer te ontmoeten en iets te vertellen over het werk onder de Roma-kinderen en hoe het nu gaat op de school. Het nieuwe schoolseizoen is weer gestart en er zijn mooie ontwikkelingen gaande, maar ook ontwikkelingen die de aankomende tijd extra aandacht vergen. Hij praat u graag bij tijdens het koffiedrinken na de dienst in de achterzaal van de kerk.

Concert Koninklijke Brassband Utrecht
De Koninklijke Brassband uit Utrecht (KBU), die zowel leden uit de regio Utrecht als ver daarbuiten heeft, zal onder het motto “Muziek uit het hart” op zaterdagavond 12 november een concert in de Diependaalse kerk verzorgen. De aanvang is om 20.00 uur. Voor deze avond is een uitgebreid programma samengesteld met mooie solostukken op es-cornet en euphonium. De klank van deze instrumenten is heel bijzonder en doet uw hart sneller kloppen. Het belooft een heel bijzondere avond te worden die u niet mag missen. Zie ook het vermelde in de agenda

Diependaal zingt
De eerste zangavond na de zomervakantie viel erg in de smaak. Aan het eind van deze avond werden dan ook reeds diverse formuliertjes ingeleverd waarop de verzoeken voor de te zingen liederen op volgende avonden werden opgegeven. Uit deze verzoeken is een mooi programma samengesteld voor de aankomende zangavond op vrijdagavond 18 november. Aanvang 19.30 uur. Dit is de laatste zangavond in 2022. In 2023 starten we weer op vrijdag 13 januari. Zoals bekend, kunt u ook per e-mail verzoeknummers indienen (zang@diependaalsekerk.nl). We hopen u op vrijdagavond 18 november te mogen begroeten.