Wijkberichten december

Bij de diensten 

24 december: Ds. L. Versluis uit Ede zal deze dienst leiden.

Organist: Jaap Haarman.

25 december: Op deze Eerste Kerstdag zal ds. H. Dekker uit Bunschoten voorgaan.

Organist: Louis van Oosterom.

31 december: Voorganger in deze dienst is ds. A. van Duinen uit Renswoude.

Organist: Gert-Jan Bruggeman.

31 december: De gezamenlijke Oudejaarsavonddienst met de wijkgemeente Bethlehem wordt in de Bethlehemkerk gehouden. Voorganger is ds. B. Coster uit Rouveen.

De aanvangstijd is 19.30 uur.

7 januari: Geen dienst.

14 januari: In deze dienst zal ds. B. de Borst uit Putten voorgaan.

Organist: Nog niet bekend.

21 januari: Geen dienst.

28 januari: deze dienst zal worden geleid door ds. S. van den Berg uit Amersfoort.

Organist: Nog niet bekend.

Afscheid Berend de Wit

Op zondag 10 december heeft de Diependaalsekerk afscheid genomen van Berend de Wit als één van de vaste organisten in de Diependaalsekerk. Hoewel wij het erg jammer vinden dat Berend stopt, danken wij Berend hartelijk voor zijn orgelspel in de afgelopen 16 jaar. Wij wensen Berend alle goeds en Gods zegen voor de toekomst.

De kerkenraad

Kerkdiensten in 2024

Zoals in de vorige Kerkbrink reeds vermeld is, zullen met ingang van 1 januari tot en met augustus 2024 alleen diensten in de Diependaalse kerk worden gehouden op de tweede en vierde zondag van de maand. Daarnaast vinden ook op de christelijke feestdagen diensten in de Diependaalse kerk plaats. Informatie over de diensten kunt u vinden op de website van de wijkgemeente: www.diependaalsekerk.nl.

Theo Biebericher

Diependaal zingt

In het nieuwe jaar beginnen we weer met het houden van zangavonden onder het motto “Diependaal zingt”. De eerste avond zal plaatsvinden op vrijdag 26 januari, aanvang 19.30 uur. Uit de liederen die mensen eerder hebben opgegeven wordt een mooi programma samengesteld. Zoals gebruikelijk wordt ook deze avond afgesloten met het gezamenlijk drinken van een kopje koffie of thee in de achterzaal van de kerk. Wij hopen op een goede opkomst.

Theo Biebericher