Wijkberichten juni

Bij de diensten

18 juni: In deze dienst is ds. Willem Nijsse de voorganger. We vieren ook het Heilig Avondmaal. Organist: Rob van Roon

25 juni: In deze dient gaat ds. P.H. van Trigt uit Ede voor. Organist: Jaap Haarman.

2 juli: De dienst zal worden geleid door ds. L.W. Smelt uit Voorthuizen. Organist: Rob van Roon.

9 juli: Op deze zondag is er afscheid van ambtsdragers in de gemeente. Ds. Willem Nijsse gaat voor in deze dienst. Organist: Berend de Wit.

16 juli: De voorganger in deze dienst is ds. B.J. van der Graaf uit Huizen. Organist: Rob van Roon.

Bijbelkring

Op 22 juni hebben we de laatste Bijbelkring van het seizoen. We komen weer bij elkaar in de consistorie van de kerk. Iedereen van harte welkom voor deze avond die om 20.00 begint.

Diependaal zingt

Op vrijdagavond 30 juni, aanvang 19.30 uur, houden wij onze laatste zangavond voor de zomerstop. Onze vaste groep muzikanten, t.w. Louis van Oosterom, orgel; Co van der Kolk en Johan van Loenen, trompet, zullen ons weer begeleiden.

Zoals gebruikelijk zingen we liederen die door bezoekers van eerdere zangavonden zijn opgegeven. De avond zal worden afgesloten met het gezamenlijk drinken van een kopje koffie of thee. We hopen weer op een goede zangavond. Houdt u van zingen, dan kunt u deze avond beslist niet missen. Na de zomer starten we met een nieuwe serie zangavonden onder het motto ‘Diependaal zingt’. De eerste zangavond van dit nieuwe seizoen zal zijn op vrijdagavond 22 september. Wij wensen u een goede zomerperiode toe.

Theo Biebericher

Trouwdienst Willem Nijsse & Irene Mol

Op woensdag 5 juli vieren Willem Nijsse en Irene Mol hun trouwdag. De trouwdienst vindt plaats om 14.15 uur in de Ontmoetingskerk in Wilnis, Dorpsstraat 20. De voorganger is ds. J.A. Mol, de vader van Irene. Organist is Louis van Oosterom. Gemeenteleden zijn van harte welkom om deze dienst bij te wonen en getuige te zijn van het huwelijk. Zondag 9 juli zorgen Willem en Irene voor wat lekkers bij de koffie. Er is na de dienst dan gelegenheid om hen te feliciteren en het huwelijk samen als gemeente te vieren. Ook daarbij van harte welkom.